lgp-husene


lgp-husene

lgp-husene: er 3 sommerhuse beliggende i et roligt sommerhusområde med udsigt over Flensborg Fjord ved Egernsund i Sønderjylland.

lgp står for:

Livskvalitet:
Hvordan får du mere gejst og mindre stress i din hverdag?

Genopbygning:
Hvordan lærer du at passe bedre på dig selv, – får styr på de signaler kroppen giver?

Personlig velvære: Hvordan får du skabt en hverdag, hvor der er tid til forkælelse, og det du har lyst til?

Husene er rene oaser for folk med stress og andre der trænger til en pause i hverdagen. Uanset om årsagen er ens arbejdssituation, parforholdet, lavt selvværd eller for mange kriser på for kort tid, er der hjælp at hente.

Alle kan miste overblikket og have brug for hjælp i perioder af sit liv. Sygemelding og medicin er ikke vejen frem, hverken for virksomheden, familien eller den der har stress. Der er altid flere grunde til, at man går ned med flaget og derfor er det vigtigt, at vi ser på hele hverdagen, både arbejdsmæssigt og privat. Hvordan er det nu og hvilke ønsker er der for fremtiden?

Vi skaber overblik, motiverer til handling og hjælper med processen til at komme videre.

Coachingen tager udgangspunkt i de problemer der er,
skaber overblik og samtalen udmunder i en konkret
handlingsplan. Hvad skal der til af ændringer for, at du kan få det bedre?

Helkropsmassage, afspændingsøvelser samt lære om kroppens signaler, giver både ro og energi, samt forståelse af kroppens reaktioner i belastede situationer. En ting er jo, at vi er gode til brandslukning, men du skal jo også gerne have redskaber med hjem til, hvis du kommer i en lignende situation, hvordan tackler du så det bedre næste gang, så du ikke ryger så langt ned.

Livsstilsamtale er rigtig god for dig, der gerne vil:
- tabe dig og holde vægten
- holde op med at ryge, drikke mindre
- ønsker at motionere noget mere, komme i form og få mere energi
- har et generelt ønske om, at få en sundere livsstil og større tilfredshed med dig selv

Grunden til, at du ikke selv er gået i gang kan være, at du synes det er svært at finde motivationen og tiden til, at gøre alvor af det.

Samtalen munder ud i en konkret handlingsplan, lige til at tage med hjem og sætte i værk!

Hvis du ønsker besøg af  en livsstilscoach under et ophold i lgp husene, sætter du bare kryds ved det punkt nederst på skemaet.

Hvis du udelukkende ønsker hjælp til ændring af livsstil, og vil komme til coaching på Iller strand, skal du udfylde skemaet under ILLER STRAND.

Sexologisk rådgivning er rigtig god til dig -og jer, der gerne vil:
- forbedre dit sexliv
- blive bedre til, at kommunikere ønsker og behov
- blive mere afklaret med egen seksualitet

Et godt sexliv, enten med dig selv, eller med din partner, er med til at holde dig sund og rask og skaber balance. Nedsat lyst og afvisning er naturlig ved bla. stresstilstande, men kan forværre hele situationen, hvis der ikke gøres noget ved det.
Sexologisk rådgivning har mange facetter, og kan hjælpe på mange problemstillinger.
Især kommunikationen om sex og egen afklaring omkring seksualitet, er vigtige emner, når udfordringerne er manglende lyst, seksuelle hæmninger, tabuer, forskelligt behov, orgasmeproblemer eller rejsningsbesvær.
Der er altid hjælp at hente, og du/I er ikke alene med disse udfordringer.
Den tilgang der anvendes i lgp husene er naturlig, direkte, respekt- og omsorgsfuld.

Hvis du ønsker sexologisk rådgivning under opholdet i lgp huset, sætter du et kryds ved det nederste punkt på skemaet . 

Opholdet i store træk:
Et ophold varer altid 4 dage. Man kommer parvis, er du single tager du en ven eller kollega med. Der sættes mange tanker i gang, som der skal reflekteres over og snakkes om efterfølgende, derfor skal I være 2.

Alle husene har havudsigt, brændeovn, massagestol, lækre bademiljøer med kar, sauna og stjernehimmel og er smukt indrettet med farver og materialer tilpasset formålet. Der er kræset for detaljerne!

Sengene ER redte, morgenkåber og håndklæder parate, køleskabet er fyldt op med lækkerier til morgenmad og frokost, aftensmaden er første aften pizza eller stjerneskud leveret ved døren.
2. aften er der en lækker ovnret, sidste aften leveres tre retter a l a carte ved døren. Der er drikkevarer og frugt under hele opholdet.

Ved ankomsten er der gennemgang af huset og programmet, derudover får I nogle øvelser omkring hverdagen, hvordan den hænger sammen nu og hvordan I ønsker den skal se ud i fremtiden.

Processen er allerede i gang. Samme dag er der coaching. I får en seance hver, hvor situationen konkretiseres og bagefter er I ikke i tvivl, om hvad der skal snakkes om de følgende dage og arbejdes videre med.

2.-dagen kommer der en professionel massør og I får helkropsmassage i dejlig olie og gennemgang af afspændingsøvelser m.m. Er der behov for anden/mere hjælp foregår det også på 2. dagen.

3.-dagen skal der arbejdes intensivt med alle de gode ting der er sat i gang det første døgn. Det er hårdt, men effektivt.

Sidste dag samles alle tråde og ønsker og der udarbejdes en handlingsplan, - hvem gør hvad hvornår.

Det er en kontinuerlig proces, som er meget intensiv og fremadrettet og fører meget langt. Gennemsnits tiden fra man rejser fra lgp-huset til man er i arbejde igen, har de sidste 8 år været 1 uge, vel at mærke med de ændringer der skal til for, at man kan fungere i jobbet igen. 

Prisen for hele pakken incl. alle samtaler, coaching, massage/afspænding, handlingsplan, fuld forplejning for 2 personer, incl. strøm og rengøring er fra 18.000 Kr. + moms.

For at komme i betragtning til lgp-husene, skal du udfylde og indsende et skema som du finder under hhv. "Stressbehandling" eller "Forkælelse" det er ganske uforpligtende, og du får hurtigt et svar med forslag til program.
 

Udtalelser fra kunder:

STOR indsigt på blot 4 dage!Al den indsigt jeg har fået på 4 dage i lgp-huset, ville have taget 30 år uden jeres hjælp. Alle med stress burde ned til jer!...
Jacob Askham-Christensen
En rejse ud i en ny verdenJeg var en mand der ikke havde et pænt sprog og adfærd samt var fyldt med vrede og frustrationer, som jeg ikke selv kunne se, da jeg var presset op i en krog følelsesmæssigt. Min kone og jeg sagde ja tak til opholdet, og har aldrig fortrudt. Det har simpelthen været en rejse ud i en ny verden. TAK...
Thomas og Lone
1000 takKære Lisbeth 1000 tak for en dejlig aften og et skønt og opløftende foredrag. Du er bare så god til at fænge, forstyrre og rykke ved vores opfattelser. ...
Aase Lind


Powered by Athena CMS